Zoran Dragišić: Istrebićemo korupciju!

Iz Pokreta radnika i seljaka poručuju

Zoran Dragišić: Istrebićemo korupciju!

Politika -
Dr Zoran Dragišić, predsednički kandidat Pokreta, obećao obračun sa sistemskom korupcijom

KRUŠEVAC - Država narodu.

Velikim skupom u Kruševcu pred više hiljada okupljenih pristalica u petak uveče, Pokret radnika i seljaka (PRS) zvanično je počeo predizbornu kampanju, uprkos nastojanjima Gradske uprave Kruševca da spreči održavanje skupa.
- Predstojeće izbore treba iskoristiti da uklonimo sve one koji su radnike i seljake doveli do prosjačkog štapa i da glasamo za sopstveni boljitak i boljitak naših porodica. Cilj Pokreta radnika i seljaka je da narodu vrati državu, koju su mu kriminalci i političke partije oduzeli - poručeno je sa skupa.
Predsednik Pokreta prof. dr Zoran Dragišić, koji je najavljen kao predsednički kandidat PRS - ukoliko budu raspisani i predsednički izbori - obećao je okupljenima da će svu državnu silu Srbije mobilisati na slamanju kičme organizovanom kriminalu i sistemskoj korupciji u našoj zemlji.
Zamenik predsednika PRS i predsednik Unije malinara Srbije Dragiša Terzić poručio je okupljenim Kruševljanima da na izborima 6. maja olovkom treba pobediti korumpiranu vlast i takozvanu opoziciju, jer sve njih finansiraju isti tajkuni.
- Ako mi to ne uradimo 6. maja, naša deca nam nikada neće oprostiti što smo ih izneverili i nametnuli im naše probleme - poručio je okupljenima u Kruševcu Dragiša Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track