Pao plafon u Skupštini

Raspad sistema

Pao plafon u Skupštini

Politika -
Komad plafona u kancelariji sekretara Skupštine Veljka Odalovića, iznad koje su radikali, odvalio se iz čista mira. Na sreću, nikog nije bilo u kabinetu

BEOGRAD - Umalo mu nešto palo na pamet.Sekretar Skupštine Veljko Odalović ostao je pre neki dan bez krova nad glavom, ali bukvalno. Kako saznajemo, obrušio se plafon u njegovom kabinetu u zdanju na Trgu Nikole Pašića!Izvor Kurira kaže da se nezgoda dogodila u ponedeljak i da je oštećenje poprilično. Na sreću, nikog u tom trenutku nije bilo u kabinetu.- Otpao je priličan deo plafona, a majstori su to brzo sanirali. Kako se i ne bi srušio kad je zgrada stara i oštećena, a još se i buši i ruši svaki čas, jer se sad ugrađuju kamere za video-nadzor - kaže naš izvor.I Odalović potvrđuje za Kurir da je ostao bez „krova“, međutim, dodaje da to nije ništa strašno.- Istina je, obrušio se deo plafona pre neki dan, ali su to majstori sanirali. Desilo se, stara je zgrada. Niko tu nije kriv - kaže on. Zanimljivo je da su tačno iznad kancelarije generalnog sekretara prostorije poslaničkog kluba radikala. Na tu konstataciju Odalović se nasmejao:- Ma, neće mene moj drug Filip Stojanović, mi smo jako dobri, ne bi mi on radio o glavi. Taman posla - kaže Odalović.I radikali tvrde da nisi oni napravili rusvaj u Skupštini.- Nisam ni ja mogao da se popnem u poslanički klub, nisu mi dali jer su gore radovi. Poveo sam goste, ali su mi rekli da ne može da se uđe, jer ugrađuju kamere. Tamo je katastrofa, Skupština je pretvorena u gradilište. Možda su majstori probušili plafon Odaloviću - kaže nam poslanik SRS Dejan Mirović.

Bušotine zbog kameraSkupština Srbije pretvorena je u gradilište, hodnici i kancelarije su raskopani, a sve zbog toga što majstori uveliko ugrađuju kamere za video-nadzor, o čemu je Kurir već pisao. Oko parlamenta i unutar njega biće postavljeno 108 kamera, a one će početi da prate poslanike već od aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track