TREĆA SRBIJA: Ko hoće da iskorisiti Šešelja za destabilizaciju Srbije u ravni je sa Hagom!
Foto: Kurir Štampano

Predsednik Treće Srbije Miroslav Parović

TREĆA SRBIJA: Ko hoće da iskorisiti Šešelja za destabilizaciju Srbije u ravni je sa Hagom!

Politika -
Mi iz Treće Srbije osećamo da se u našoj državi priprema scenarijo po kome će se politika preneti na ulice i javno kažemo da smo protiv toga i da u tome nećemo učestvovati,navode u Trećoj Srbiji

BEOGRAD - Vojislav Šešelj doživljava ljudsku tragediju i prema tome bi svako ko je čovek morao da se odnosi sa puno razumevanja i poštovanja, ali sa druge strane, svako onaj ko na bilo koji način pokušava da iskoristi položaj Vojislava Šešelja kako bi destabilizovao stanje u društvu i državi, Srbiji ne želi dobro i stavlja se u istu ravan sa Haškim tribunalom, navodi Treća Srbija i dodaje:

Mi iz Treće Srbije osećamo da se u našoj državi priprema scenarijo po kome će se politika preneti na ulice i javno kažemo da smo protiv toga i da u tome nećemo učestvovati. Baš iz tog razloga smo i pokrenuli političko okupljanje Alternativa za Srbiju kako bismo kanalisali energiju naroda ka pronalasku rešenja za nagomilane probleme.

Podsetimo, Treća Srbija je inicirala društveno – političko okupljanje pod nazivom „Alternativa za Srbiju“.Predsednik Treće Srbije, Miroslav Parović, objasnio je da će „Alternativa za Srbiju“ okupiti ljude koji su politički odgovorni i koji su iskreno zainteresovani da Srbija i srpsko društvo bolje funkcionišu.

„Alternativa za Srbiju“ će okupiti ljude kojima su dela važnija od reči, ljude koji će napraviti jasan otklon od vlasti u državi, ukoliko ona ne čini sve kako bi poboljšala kvalitet života svih građana, ali će, isto tako, napraviti otklon i od aktuelne opozicije, ukoliko ona ne radi dobro“, rekao je Parović. On je pozvao političke stranke i ljude koji žele da u prvi plan stave realne probleme realnih ljudi u Srbiji, a ne partikularni interes, da se priključe Alternativi za Srbiju.„Mi više nemamo prava na grešku. Nemamo prava da budemo pasivni i neaktivni. Nemamo prava da propustimo nijednu priliku, jer je dosta prilika u Srbiji propušteno u poslednjih 25 godina. Svi koji žele dobro Srbiji i srpskom narodu su dobro došli u Alternativu za Srbiju“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track