Srpska politička scena

Srpska politička scena

Politika -
Vesti koje ne smete propustiti

Mirko CvetkovićUputio protest Ketrin EštonBEOGRAD - Grupa huligana juče je u centru Prištine kamenovala dva automobila u kojima su bili članovi delegacije Vlade Srbije, a jedan član je lakše povređen. Mirko Cvetković, premijer Srbije, uputio je oštar protest visokoj predstavnici EU za spoljnu politiku Ketrin Ešton, šefu Euleksa Gzavijeu de Marnjaku i šefu Unmika Faridu Zariju.

Bojan KostrešPomoći poljoprivrediZMAJEVO - LSV će od ministra poljoprivrede tražiti da zemljoradnicima pod hitno obezbedi određenu akontaciju kako bi mogli lakše da proizvode, izjavio je zamenik predsednika te stranke Bojan Kostreš.

- Pošteno je da se poljo­privrednicima unapred da određena akontacija - rekao je Kostreš.

Vojislav KoštunicaSaradnja sa svimaBEOGRAD - Predsednik DSS Vojislav Koštunica izjavio je da je politika o vojnoj i političkoj neutralnosti zemlje, za koju se zalaže njegova stranka, aktivnija od aktuelne, jer podrazumeva saradnju sa svim zemljama, a ne isključivo sa EU.- Srbija je od 2008 na gubitku, teritorijalnom, materijalnom, političkom, ekonomskom i moralnom - rekao je Koštunica u SKC u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track