Vučić: Prošlo je vreme kada je Srbija bila vreća za udaranje!
Foto: Printskrin

Predsednik Vlade Srbije

Vučić: Prošlo je vreme kada je Srbija bila vreća za udaranje!

Politika -
Mi nastavljamo da radimo vredno i marljivo. Napravićemo da Srbija bude još poštovanija u svetu, rekao je Vučić

BEOGRAD - Za razliku od drugih mi ne gledamo druge preko plota kako bi izazivali mržnju. Imamo suviše posla. Mi se ne bavimo šovinističkim temama koje bi podizale tenzije u našem narodu kako bi dobili neke poene. Što se nas tiče za mržnju su naša vrata zatvorena, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Mi nastavljamo da radimo vredno i marljivo. Napravićemo da Srbija bude još poštovanija u svetu", rekao je Vučić.

16.06 - Nemamo problem sa likvidnošću.

16.05 - Očekujem da MMF odobro aranžman sa Srbijom do kraja decembra.

16.02 - Video sam da je i evropske parlamentarce bilo sramota da se mešaju oko te rezolucije. Osim Hrvata niko nije govorio.

16.00 - Za razliku od drugih mi ne gledamo druge preko plota kako bi izazivali mržnju. Imamo suviše posla. Mi se ne bavimo šovinističkim temama koje bi podizale tenzije u našem narodu kako bi dobili neke poene. Što se nas tiče za mržnju su naša vrata zatvorena.

15.58 - Neka ministarstva su se pretvorila u Top travel ili neku drugu turistički agenciju. Samo vidim da putuju svuda po svetu.

15.56 - Prošlo je vreme kada je Srbija bila vreća za udaranje.

15.55 - Ako dođe naređenje iz Haga da se Šešelj vratiti?! - kao prvo ja ne primam naređenja iz Haga, to nek naređuju svojim stražarima. Ostalo neću da komentarišem.

15.53 - Verovao sam da strah od konkurencije u 21. veku u EU ne može da postoji. Ali mi nećemo uzvraćati recipročnim merama, mi želimo dobre odnose sa Hrvatskom. Ali nam je jasno šta oni žele. Mi smo malo veći prijatelji nego oni nama.

15.52 - Stabilnost je uslov za naš napredak. Naša mirnoća i naša trpeljivost nije rezultat naše slabostri nego naše snage. To bi trebalo da znaju svi oni koji u regionu misle da mi ćutimo jer misle da smo slabi.

15.47 - Nikome nećemo dozvoliti da tretira Srbiju kao vreću za udaranje. Nikome, pa ni onima iz Evropskog parlamenta.

15.47 - Srbija nije srušila ni jednu tablu na latiničnom pismu. Nemojte da nam predavanja o demokratiji i ljudskim pravima drže oni koji ne mogu da sačuvaju 10 ćiriličnih tabli.

15.46 - Kako to EP nije doneo rezoluciju o Gotovini, ili onom ustaši Šimunić koji je pozdravljao nacističkim pozdravom. Kakvo je to licemerje Evropskog parlamenta

15.45 - Ili bi trebalo da tu figuru (Šešelja) koju zdušno podržavate, da li treba da hapsimo zbog ružnih reči o meni, Nikoliću ili Đinđiću.

15.44 - A ko je pustio Šešelja? Mi ili vi? Nas ništa niste pitali. Da li treba svi da odemo u Hrvatsku kako bi glasali za ili protiv šešelja?

Pema njegovim rečima pokušaj nekih da se Šešelj poveže sa današnjim državnim vrhom naše zemlje je pokušaj da se Srbija unizi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track