SNS: Pajtiću, ko ti je dao 4.000 evra za čvarke?
Foto: Marina Lopic

Sukob naprednjaka i demokrata

SNS: Pajtiću, ko ti je dao 4.000 evra za čvarke?

Politika -
Šef DS u Mionici pojeo čvarke za 350 evra, a za pokrajinsku vladu spakovao iste u vrednosti od 3.470 €, kaže Luka Petrović

BEOGRAD - Bojan Pajtić, lider DS, nastavlja da troši novac građana i samo za kampanju za lokalne izbore u Mionici potrošiće 65 miliona dinara, a taj novac ide iz džepa građana - ocenio je juče SNS.

- SNS nema troškove ni nalik onima kakve navodi Bojan Pajtić, ali obaveštavamo građane da Bojan Pajtić, samo što se tiče kampanje u Mionici, da ne spominjemo ostalo, ima ogromne troškove - izjavio je potpredsednik IO SNS Luka Petrović.

On je to kazao reagujući na Pajtićevu izjavu da će kampanja SNS u Mionici koštati više od 20 miliona dinara i dodao da su građani Mionice bili svedoci da je Bojan Pajtić, prilikom posete Mionici pre dva dana, pojeo samo čvaraka u vrednosti od 350 evra, a za pokrajinsku vladu spakovao iste u vrednosti od 3.470 evra.- Pitamo se kada će već jednom Bojan Pajtić da uradi bilo šta u korist građana, jer niko ne zna šta je radio 14 godina, koji je rezultat njegove vladavine, osim toga što je opljačkao RBV, Fond za razvoj... - rekao je Petrović, koji je naveo i da se sada zna da lider DS mnogo voli čvarke, ali, naravno, ne da ih plati iz svog džepa. Lokalni izbori u Mionici biće održani 28. decembra.

Broji mu zalogaje... Naprednjak Luka Petrović - Foto: SNS.org.rs
Broji mu zalogaje... Naprednjak Luka Petrović - Foto: SNS.org.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track