(VIDEO) IZ PAKOSTI: Poslanici SNS isekli gume na automobilu
Foto: Fonet

Sanji Nikolić upali u dvorište na Zvezdari

(VIDEO) IZ PAKOSTI: Poslanici SNS isekli gume na automobilu

Politika -
Nekadašnja voditeljka TV Pink tvrdi da ne može ni da pretpostavi ko je napadač pošto nije konfliktna ličnost i živi mirnim porodičnim životom

BEOGRAD - Poslanica SNS-a Sanja Nikolić doživela je neprijatnost kada je nepoznati napadač u večernjim časovima prošle subote upao u dvorište njene porodične kuće na Zvezdari i oštetio njen automobil. Veći problem od štete koju je počinio napadač, kako kaže, predstavlja joj to što je svesna da je neko imao želju da joj napakosti.

- Napadač je preskočio ogradu oko kuće i krenuo da seče gume na automobilu. Ko zna kako bi se sve završilo i kakav bi bio epilog napada da iz susedne kuće nije izašao komšija, pa je napadač pobegao. Zabrinjava me i to što ga je u blizini čekao auto po čemu se vidi da je sve bilo organizovano.

Pošto ovo nije prvi put da se dešavaju slične stvari, ja sam sve prijavila policiji i uverena sam da će oni svoj posao valjano odraditi - kaže Nikolićeva koja je bila i poznato TV lice. Ona tvrdi da ne može ni da pretpostavi ko je napadač pošto nije konfliktna ličnost i živi mirnim porodičnim životom.

(Alo.rs)

http://www.youtube.com/watch?v=T3XGBDIx_jE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track