SAMI NA VLASTI: Pobeda SNS na ponovljenim izborima u Lučanima
Foto: Tanjug

Opet se glasalio na jednom biračkom mestu

SAMI NA VLASTI: Pobeda SNS na ponovljenim izborima u Lučanima

Politika -
SNS je konačno osvojila 24 odbornička mandata i stekla uslove da samostalno formira lokalnu vlast u opštili Lučani", precizirao je prvi na listi naprednjaka Slobodan Jolović

LUČANI - Na ponovljenim lokalnim izborima na jednom biračkom mestu u lučanskoj opštini, u Mesnoj zajednici Dučalovići, danas je pobedila Srpska napredna stranka sa 36 glasova, izjavio je prvi na isti naprednjaka, Slobodan Jolović.

Prema njegovim rečima, Nova Srbija osvojila je 33, a SPS-JS, Dveri i grupa građana "Jedan tim" po dva glasa od ukupnog broja izašlih birača.

"SNS je konačno osvojila 24 odbornička mandata i stekla uslove da samostalno formira lokalnu vlast u opštili Lučani", precizirao je Jolović.

On je naveo da je Nova Srbija ukupno osvojila sedam, SPS-JS i Dveri po pet, a Grupa građana "Jedan tim" četiri odbornička mandata.

Izbori u opštini Lučani održani su prošle nedelje, a predsednik opštinske Izborne komisije Jovan Kovačević rekao je ranije da izbori u Dučalovićima moraju biti ponovljeni, jer je na tom izbornom mestu glasao veći broj od građana upisanih u birački spisak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track