(FOTO) BOGATA TRPEZA: Ovako izgleda Badnji dan u SNS
Foto: Tanjug

Naprednjaci uneli badnjak

(FOTO) BOGATA TRPEZA: Ovako izgleda Badnji dan u SNS

Politika -
Srbiju možemo da spasemo samo ako budemo više radili i ne budemo praznovali do 15. januara kao svake godine, rekao je potpredsednik stranke Bratislav Gašić
1 / 9 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) danas je unošenjem badnjaka u sedište stranke na Novom Beogradu obeležila Badnji dan, a njen potpredsednik Bratislav Gašić tom prilikom je poručio da će Vlada Srbije u 2015. godini da se ponaša odgovorno i da još vrednije radi.

"Srbiju možemo da spasemo samo ako budemo više radili i ne budemo praznovali do 15. januara kao svake godine", rekao je Gašić, koji je i ministar odbrane. On je ocenio da je vlada u proteklih godinu dana pokazala odgovornost, da brine o javnim finansijama i državnoj kasi, kao i dovođenju investitora.

"Nastojaćemo da se odgovorno ponašamo i još vrednije radimo, da dovedemo još više investitora, jer mi držimo reč i svima smo ozbiljan partner", naveo je Gašić.On je naglasio da će država u ovoj godini pokušati da reši najvažnija pitanja, kao što su spas Železare Smederevo, FAP-a i hemijskog kompleksa.

Gašić je kazao da prvi put jedna vlada može da se pohvali da je došlo do povećanja radnika u privatnom sektoru, ali i smanjenja nezaposlenosti sa 26 na 17 odsto. Unošenju badnjaka prisustvovali su svi ministri u vladi, ali ne i lider stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić.On se pojavio nakon što je badnjak osveštan i polomljena čestica i tada čestitao Božić prisutnima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track