BIVŠI BLEROV SAVETNIK U BG: Alister Kembel obučava pi-ar kadrove u Vladi Srbije
Foto: Dado Đilas

Britanac održao predavanja

BIVŠI BLEROV SAVETNIK U BG: Alister Kembel obučava pi-ar kadrove u Vladi Srbije

Politika -
Kadrovi Vlade Srbije u obavezi su da imaju obuke iz oblasti komunikacija u procesu evropskih integracija, a u decembru predavao im je tim nemačkih stručnjaka

BEOGRAD - Alister Kembel, savetnik za medije bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, održao je krajem januara predavanje za sve zaposlene u ministarstvima koji su zaduženi za komunikaciju sa medijima.

Predavanje Alistera Kembela održano je, kako se navodi, u okviru programa za unapređenje komunikacije, kako interne, tako i eksterne“.

Alister Kembel (Foto: Reuters)
Alister Kembel (Foto: Reuters)

Sagovornici lista iz Vlade Srbije navode da svakog meseca dolazi neki gost predavač. To je, dodaju, prošlog meseca bio Alister Kembel, u decembru prošle godine čitav tim nemačkih stručnjaka za komunikacije vladinih institucija, a tokom ovog meseca očekuju stručnjake iz britanske vlade koji će držati obuku o komunikacijama u procesu pridruženja Evropskoj uniji.

Napominju da su kadrovi Vlade Srbije „u obavezi da imaju obuke iz oblasti komunikacija u procesu evropskih integracija".

Na pitanje ko finansira te obuke, odnosno da li se troškovi pokrivaju iz budžeta Srbije, listu je rečeno da se projekat finansira „iz fondova Evropske unije, Ujedinjenih Arapskih Emirata...“.(Tanjug/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track