Bojan Kostreš: Treća Srbija ugrožava zemlju

Zamenik LSV kritikuje humanitarnu akciju

Bojan Kostreš: Treća Srbija ugrožava zemlju

Politika -
Takozvana Novorusija je tvorevina nastala okupacijom dela teritorije Ukrajine i saradnja s njihovim „institucijama“ šteti interesima Republike Srbije, rekao je Kostreš

BEOGRAD - Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV, oštro je kritikovao humanitarnu akciju za pomoć narodu Novorusije koju je nedavno pokrenula Treća Srbija.Predsednik Treće Srbije Miroslav Parović je, podsetimo, rekao da su počeli veliku akciju za prikupljanje humanitarne pomoći za narod Novorusije.- Građanski rat koji se vodi na istoku Ukrajine danas je doveo do ozbiljne humanitarne katastrofe, a mi kao narod koji smo doživeli strahote građanskog rata posebno smo osetljivi na to - rekao je Parović.

Pokrenuo humanitarnu akciju... Parović
Pokrenuo humanitarnu akciju... Parović

To se nije dopalo zameniku predsednika LSV.- Takozvana Novorusija je tvorevina nastala okupacijom dela teritorije Ukrajine i saradnja s njihovim „institucijama“ šteti interesima Republike Srbije, kao i evropskom putu naše zemlje. Činjenica da takve aktivnosti predvodi Treća Srbija govori o tome da Rusi imaju nove favorite na našoj političkoj sceni. Ni jedno ni drugo nije za pohvalu. Naprotiv - rekao je Kostreš.(J. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track