Jovanović: Vučić je dobar ali je sam;  Ministarke: Džaba se nudiš, on ima tim
Foto: Dado Djilas

Uzdanice SNS zaratile s liberalom

Jovanović: Vučić je dobar ali je sam; Ministarke: Džaba se nudiš, on ima tim

Politika -
Zoranu Mihajlović i Jadranku Joksimović naljutila Jovanovićeva tvrdnja da premijer Vlade Srbije nema kvalitetne ljude oko sebe

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović nahvalio je premijera Aleksandra Vučića, ali je rekao i da on nema tim, što je pogodilo potpredsednicu Vlade Zoranu Mihajlović i ministarku Jadranku Joksimović.- Mislim da Vučić može da bude koristan za Srbiju, da može i nešto dobro da uradi, ali greši zbog toga što nema nikog ko bi ga na vreme upozorio ili zaustavio u tim greškama - rekao je Jovanović.On je kazao i da je „iz sve snage navijao da Aleksandar Vučić postigne dogovor za smederevsku „Železaru“.Potpredsednica i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović rekla je da „premijer nije sam i da svaki korak napravi sa timom iz Vlade“.- Razumem da bi jedna neparlamentarna stranka da bude deo vlasti ili takozvani predsednik te stranke, ali ne znam samo na osnovu kojih glasova?! I ono što se vidi jeste želja Čedomira Jovanovića da uđe u Vladu sam, jer njega tim ne zanima pošto ga nema - kaže Mihajlovićeva.

Čeda je suvišan... Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović
Čeda je suvišan... Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović

Da premijer nije sam tvrdi i ministarka Jadranka Joksimović.- On ima podršku članova Vlade i svako od nas se trudi da u okviru svog resora doprinese generalnoj strategiji razvoja zemlje - rekla je Joksimovićeva.(B. K. - J. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track