SNS: Pajtićev korov cveta 15 godina
Foto: Marina Lopičić

Đinđića umešao u mračnu propagandu

SNS: Pajtićev korov cveta 15 godina

Politika -
Umesto da ćuti na grobu čoveka čiju je politiku, kako navode, bez ostatka ukaljao, Pajtić je grob pretvorio u politikantsku govornicu, izjavivši da se jedino u Srbiji korov - zaliva, čime je, kako kažu, po svom mnogo puta pokazanom običaju - optužio samog sebe, poručuju iz SNS

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu ukazao je danas da je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić ubijenog premijera Zorana Đinđića umešao u mračnu propagandu vlade u senci te stranke.

"Bez trunke poštovanja prema srpskoj javnosti i članovima sopstvene političke stranke, Pajtić je Zorana Đinđića upetljao u sopstvenu propalu politiku i reklamu bledunjave vlade u senci koja sasvim i konačno pred biračima kompromituje Demokratsku stranku", navodi se u saopštenju novosadskih naprednjaka.

Umesto da ćuti na grobu čoveka čiju je politiku, kako navode, bez ostatka ukaljao, Pajtić je grob pretvorio u politikantsku govornicu, izjavivši da se jedino u Srbiji korov - zaliva, čime je, kako kažu, po svom mnogo puta pokazanom običaju - optužio samog sebe.

"U Srbiji niko nije tako zalivao i negovao korov kao što je to činio i čini Pajtić, što se najbolje vidi u Vojvodini, gde on i njegovi stranački ortaci i sledbenici neprekidno vladaju 5.000 dana", navode novosadski naprednjaci.

Kakav su korov Pajtić i njegova stranka posejali u Srbiji najbolje pokazuju rezultati Pajtićeve vladavine u Vojvodini koja je, kako kažu, deindustrijalizovana, dok je zemlja rasprodata tajkunima, građani trpe oskudicu i nezaposlenost, a autonomija Vojvodine kompromitovana i obesmišljena.

"Sada bi iz mraka, preko vlade u senci hteli da se vrate na vlast u Srbiji", napominju u GO SNS, ukazujući još jednom da Pajtićeva bezobzirnost nema granice što pokazuje beskrupulozno politikantstvo na grobu Zorana Đinđića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track