PAD VOJNOG HELIKOPTERA: Maja Gojković uputila telegram saučešća porodicama nastradalih
Foto: Fonet Dragan Antonić

Tragedija kod Surčina

PAD VOJNOG HELIKOPTERA: Maja Gojković uputila telegram saučešća porodicama nastradalih

Politika -
U ime Narodne skupštine, narodnih poslanika i svoje lično ime želim da izrazim najdublje saučešće povodom tragedije u kojoj su tokom borbe za život bebe stradali neki od najboljih pripadnika Vojske Srbije i zdravstveni radnici, napisala je u telegramu predsednica skupštine Maja Gojković

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputila je danas telegrame saučešća porodicama nastradalih pripadnika Vojske Srbije, zdravstvenih radnika i bebe koji su poginuli u sinoćnjem udesu vojnog helikoptera kod beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", saopšteno je iz Skupštine.

Gojkovićeva je telegrame saučešća uputila i Ministarstvu odbrane, Vojsci Srbije i Domu zdravlja u Novom Pazaru, čiji su pripadnici stradali u nesreći.

"U ime Narodne skupštine, narodnih poslanika i svoje lično ime želim da izrazim najdublje saučešće povodom tragedije u kojoj su tokom borbe za život bebe stradali neki od najboljih pripadnika Vojske Srbije i zdravstveni radnici. U našem sećanju će uvek živeti uspomena na ove heroje, njihovu humanost i hrabrost", navodi se u telegramu predsednice Skupštine. U padu transportnog helikoptera Mi-17, koji se srušio u širem rejonu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" kod Surčina, stradali su pilot major Omer Mehić, pilot kapetan Milovan Đukarić, zastavnik Nebojša Drajić, mehaničar letač zastavnik Ivan Miladinović, lekar Dževad Ljajić, anestetičar Miroslav Veselinović i beba iz porodice Ademović iz Novog Pazara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track