Najnovije vesti

(VIDEO) ĐURIĆ SA RANJENIM SRPSKIM MLADIĆEM: Ničije dete na KiM ne sme biti žrtva nasilja
Foto: Printscreen Tanjug

Obišao ga na Uskrs

(VIDEO) ĐURIĆ SA RANJENIM SRPSKIM MLADIĆEM: Ničije dete na KiM ne sme biti žrtva nasilja

Politika
10:36h
Nikola Saveljić je povređen u Kosovskoj Mitrovici u napadu na trojicu srpkih mladića

KOSOVSKA MITROVICA - Mladić Nikola Saveljić, koji je povređen u Kosovskoj Mitrovici i koji se uspešno oporavlja, uboden je s leđa, mučki i bez razloga, rekao je danas direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i poručio da ni srpsko, ni albansko dete na Kosovu i Metohiji ne sme da bude žrtva ovakvog nasilja.

"Nikola Saveljić je dobar dečak iz poštene kuće i dobre porodice", rekao je Đurić novinarima, prilikom posete povređenog mladića.  Đurić je istakao da je Vaskršnji praznik prava prilika da poručimo da na Kosovu i Metohiji ničije dete, ni srpsko, ni albansko ne treba da bude žrtva ovakvog nasilja i da ničiji roditelji ne treba da plaču, zbog bezumnog nasilja, kao što je ovo.

Nikola Saveljić se uspešno oporavlja (Foto: Printscreen Tanjug)
Nikola Saveljić se uspešno oporavlja (Foto: Printscreen Tanjug)

"Preznik Vaskrs je poruka mira svima i da treba da smirimo strasti, jedni drugima ispružimo ruke i ostanemo složni i na okupu", rekao je Đurić i dodao da je to i poruka da ćemo uvek biti sa našim ljudima na Kosovu i Metohiji.

Lekari Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici su naglasili da je stanje povredenog mladića potpuno stabilno i da ima blago povišenu temperaturu. Mladić se, kako su istakli, uspešno oporavlja i očekuje se da će uskoro napustiti zdravstveni centar.

Savaljić je povređen u Kosovskoj Mitrovici, kada je nekoliko neidentifikovanih osoba prošlog četvrtka uveče prešlo most na Ibru sa juga na sever i tom prilikom napalo trojicu srpkih mladića koji su se tu zatekli. Dvojica su uspeli da pobegnu dok je Saveljić uboden nožem.

http://www.youtube.com/watch?v=13u_IvEj3k8

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...