Mihajlovićeva: Pajtiću, nema oprosta za DS, građanima ste uzeli 8 godina života!
Foto: Aleksandar Stojanović

Reagovanje

Mihajlovićeva: Pajtiću, nema oprosta za DS, građanima ste uzeli 8 godina života!

Politika -
Ministarka je reagujući na izjavu Pajtića "da bi oprostio Zorani, ali ne može zbog građana...", navela da su građani na izborima rekli svoje

BEOGRAD - Zorana MIhajlović poručila je Bojanu Pajtiću da nema oprosta za to što je DS građanima uzeli osam godina života i naciji dostojanstvo, a ostavila stid i strah.

Mihajlovićeva je, reagujući na izjavu Pajtića "da bi oprostio Zorani, ali ne može zbog građana...", navela da su građani na izborima rekli svoje.

"A rekli su gospodine Pajtiću, da neće DS jer ne mogu da vam oproste što ste im uzeli osam godina života. Ne, niste im uzeli osam godina, uradili ste još strašnije i u lice ste im se nasmejali što su vam poverovali i pošli za vama u promene za bolji život. Šta od toga ima strašnije...Uzeli ste naciji dostojanstvo, a ostavili stid i strah za svako novo jutro. Za to, gospodine Pajtiću, nema oprosta", poručila je Mihajlović.

I da hoćemo da se bavimo DS, dodala je ona, nemamo kad, jer moramo da povratimo Srbiju Srbiji koju smo zatekli posle vladavine DS-a kao Uliksovu "Pustu zemlju". "Gospodine Pajtiću, podsećam vas još jednom, narod će zajedno sa SNS urediti zemlju u kojoj ćete i vi želeti da živite i u kojoj će vam biti dobro", poručila je Mihajlović u pisanoj izjavi medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track