Krasić: Vreme za jedinstvo srpskog naroda

Krasić: Vreme za jedinstvo srpskog naroda

Politika -
Srbija mora da pobedi, da porazi EU, a za to je potrebno da se okupi oko programa SRS, oko Vojislava Šešelja i našeg predsedničkog kandidata Jadranke Šešelj, poručio Zoran Krasić u Loznici

LOZNICA - Da bude bolje nego juče!Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Zoran Krasić pozvao je na jedinstvo oko programa te stranke i rekao da 6. maja predstoje izbori, ali i referendum za opstanak Srbije, koja, kako smatra, treba da ostane izvan Evropske unije i NATO.

Govoreći na predizbornom skupu radikala u dvorani Vukovog doma kulture, Krasić je naveo da je većina građana Srbije protiv pridruživanja EU i ulaska u NATO, da „strepi od separatizma u Srbiji“. Prema njegovoj oceni, sazrelo je vreme da se „uspostavi jedinstvo u srpskom narodu i u Srbiji“, i to „samo oko ideja i političkog programa SRS, oko Vojislava Šešelja i oko predsedničkog kandidata (radikala) Jadranke Šešelj“.

- Srbija mora da pobedi, da porazi EU, a za to je potrebno da se organizuje i da se digne, tako da nam svakog dana za jedan do dva odsto bude bolje nego juče, što je realno obećanje - ocenio je Krasić.

(S. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track