SRDAČAN DOČEK: Vučić sa fado divom Marizom
Foto: Tanjug Zoran žestić

Portugalska pevačica u Vladi Srbije

SRDAČAN DOČEK: Vučić sa fado divom Marizom

Politika -
Vaša uloga je velika. Hvala vam što ste održali obećanje i što ćete večeras nastupati pred beogradskom publikom. To će mnogo značiti, kako za obnovu, tako i za promociju naše zemlje", istakao je Vučić na šta mu je pevačica čestitala na uspešnoj obnovi zemlje
1 / 3 Foto: Tanjug Zoran žestić

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas najpoznatiju portugalsku fado umetnicu Marizu, kojoj je zahvalio na velikom doprinosu koji je pružila u prikupljanju donacija za obnovu područja oštećenih u poplavama.

Mariza boravi u Beogradu povodom večerašnjeg humanitarnog koncerta "Balkanopolis i prijatelji" u Kombank Areni, čiji će prihod biti uplaćen za obnovu poplavljenih područja, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

"Vaša uloga je velika. Hvala vam što ste održali obećanje i što ćete večeras nastupati pred beogradskom publikom. To će mnogo značiti, kako za obnovu, tako i za promociju naše zemlje", istakao je Vučić.

Fado diva Mariza čestitala je srpskom premijeru na uspešnoj obnovi zemlje i istakla da je, videvši Obrenovac posle poplava prošle godine, pomislila da je to noćna mora koja se nikada neće završiti, navodi se u saopštenju.

Ona će večeras, kako je i obećala premijeru Vučiću tokom prethodnog susreta, održati humanitarni koncert sa bendom "Balkanopolis i prijatelji u beogradskoj Areni.Prihod od koncerta biće uplaćen u fond za obnovu zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track