DAČIĆ ZA KURIR: Ma, kakva Šavija, ja sam s Monikom!
Foto: Beta Radovan Baja Vujović

Šef diplomatije sa italijanskom divom

DAČIĆ ZA KURIR: Ma, kakva Šavija, ja sam s Monikom!

Politika -
Naleteli smo slučajno jedno na drugo na aerodromu, setila se da sam joj u Drvengradu poklonio cveće i ikonu, objašnjava Dačić

BEOGRAD - Lider socijalista i šef diplomatije Ivica Dačić pred sam polazak za Njujork, gde treba da prisustvuje zasedanju Generalne skupštine UN, na aerodromu „Nikola Tesla“ sreo je slavnu italijansku glumicu Moniku Beluči.

Belučijeva je, kako saznajemo, Dačića oraspoložila i razveselila posle neprijatnog iskustva koje je doživeo tokom vikenda. Reč je o priči učesnice rijaliti-šoua „Parovi“ Ružice Veljković da je Nataša Šavija spavala sa šefom diplomatije za 300 evra. Dačić više nije želeo da se osvrće na svađe u kontroverznom rijaliti-programu, ali je za Kurir potvrdio da se sreo s Belučijevom na beogradskom aerodromu.- Naleteli smo slučajno jedno na drugo. Prepoznala me je, a upoznali smo se u Drvengradu tokom održavanja festivala Kustendorf pre nekoliko godina. Setila se i da sam joj tada poklonio cveće i kopiju Belog anđela. Ona je veliki umetnik. Pričali smo najviše o filmu, o reditelju Emiru Kusturici... Rekla je da će ponovo doći u Srbiju u septembru. Ona je velika glumica - kaže Ivica za Kurir i dodaje da su to žene o kojima želi da priča, a ne neke učesnice rijalitija koje uopšte ne poznaje.Inače, socijalista se našao na meti učesnika „Parova“, koji ne biraju sredstva da privuku pažnju javnosti. Veljkovićeva, koja je o Dačiću i Šaviji pričala nakon što je popila velike količine alkohola, očito je, pošto se otreznila, shvatila šta je izgovorila, pa se juče uživo u programu TV Hepi javno izvinila lideru SPS.- Tokom svađe sa Šavijom Dačić mi je prvi pao na pamet. Izvinjavam se Ivici Dačiću. To sam rekla u besu. Osećam krivicu zbog toga, jako mi je žao i volela bih da prihvati moje izvinjenje - rekla je Ružica.

IstorijatIVICU I MONIKU UPOZNAO EMIR KUSTURICADačića je svojevremeno s Belučijevom upoznao slavni reditelj Emir Kusturica tokom festivala Kustendorf. On joj je tada u ime Vlade poklonio kopiju Belog anđela i poručio da „ta kopija freske treba da je čuva gde god da se nalazi“. Glumica mu je na to odgovorila da mu je drago što ga je upoznala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track