BABIĆ: Za Vojislava Šešelja važi ustav i zakon Srbije
Foto: Marina Lopicic

Neiskrene namere Haga

BABIĆ: Za Vojislava Šešelja važi ustav i zakon Srbije

Politika -
Babić je ocenio da odnos sa Haškim tribunalom ne može da se zasniva na igri tenisa i da Šešelj "nije loptica da je prebacujemo sa jednog u drugo dvorište

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je danas da će u slučaju Vojislava Šešelja država postupiti shodno Ustavu i zakonu, jer je lider SRS građanin Srbije za koga važe Ustav i zakon Srbije.

Babić je na TV Pink ocenio da odnos sa Haškim tribunalom "ne može da se zasniva na igri tenisa" i da Šešelj "nije loptica da je prebacujemo sa jednog u drugo dvorište".

"Namere nisu bile iskrene, ni kada posle desetak, 12 godina nije dobio presudu, ni kada je pušten na privremenu slobodu i da ne veruje ni da su sada", ocenio je Babić.

Šef poslaničke grupe SNS je ocenio da u Skupštini Srbije ne postoji opozicija, jer je lider DS Bojan Pajtić pokrajinski premijer.

On je istakao da je kritika uvek dobra i da je spreman da čuje drugačije mišljenje, ali da je komunikacija teška kada, sa druge strane, dobije mržnju i salve uvreda od kojih niko u Srbiji neće živeti bolje.

Babić je ukazao na "nepoštene radnje ministara i visokih funkcionera bivšeg režima kojih su puni specijalni sudovi za organizovani kriminal, od gospodina (Olivera) Dulića, gospodina (Saše) Dragina, od svih onih stvari koje i dan danas radi gospodin Pajtić u Razvojnoj banci Vojvodine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track