Ilić: Svi pod Nikolićev barjak

Predsednički izbori

Ilić: Svi pod Nikolićev barjak

Politika -
Predsednik Nove Srbije poručio glasačima da ne rasipaju glasove, već svoj glas daju za promene i koaliciju "Pokrenimo Srbiju"

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić pozvao je građane da na predstojećim izborima ne rasipaju glasove već da glasaju za koaliciju "Pokrenimo Srbiju" koja je, kako je ocenio, jedina prava alternativa sadašnjoj vlasti.

"Članovi vladajuće koalicije napadaju jedni druge, da bi podelili biračko telo i privukli birače za sebe, a nakon izbora će se opet objediniti. Ne rasipajte glasove, već svoj glas dajte za promene, za novu Srbiju koju ćemo stvoriti posle izbora", rekao je Ilić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je pozvao građane i da ne slušaju poruke vladajuće koalicije u predizbornoj kampanji, već da stanu u jedan blok - "pod barjak za promene koji nosi Tomislav Nikolić".

"Nezadovoljni u Srbiji moraju dati glas koaliciji 'Pokrenimo Srbiju', jer je sve drugo 'dil' i prazna priča", rekao je Ilić.

Lider NS je kazao da Nikolić mora pobediti na predsedničkim izborima jer se Borisu Tadiću "ne sme dati treći mandat", jer je on, kako je ocenio, krivac za situaciju u kojoj se nalazi Srbija.

Ilić je optužio predsednika Demokratske stranke i doskorašnjeg predsednika Republike Borisa Tadića da ne zna koje su granice Srbije i da neće da ih saopšti građanima.

"Predsedniče, gde nam je kamen međaš? Objasni građanima gde su ti granice!", rekao je Ilić i dodao da Srbiji ne treba takav predsednik već "srpski domaćin".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track