LICEMER: Balša Božović pljuje Beograd na vodi, a verenica prodaje stanove u njemu!

Kakva ironija: Demokrati lepša polovina staje na muku

LICEMER: Balša Božović pljuje Beograd na vodi, a verenica prodaje stanove u njemu!

Politika -
Mia Zečević je suvlasnik agencije za nekretnine „Novaston“, i to zajedno s Nikolom Nedeljkovićem, direktorom „Beograda na vodi“

BEOGRAD - Iako mlađani demokrata Balša Božović baca drvlje i kamenje na projekat „Beograd na vodi“ i naziva ga prevarom veka, to njegovu verenicu Miju Zečevič ne sprečava da prodaje stanove koji će biti u sklopu ovog projekta, saznaje Kurir.Ćerka bivšeg sekretara FK Partizan Žarka Zečevića je, naime, partner u agenciji „Novaston“, koja se bavi posredovanjem u prodaji nekretnina u Beogradu.Mnogo slučajnostiVećinski vlasnik ove agencije je Nikola Nedeljković i baš on je nedavno izabran za generalnog direktora „Beograda na vodi“.- Ironično je da baš Balša ne štedi kritike na račun „Beograda na vodi“, svaki istup u javnosti iskoristi da bi ga što više ocrnio. To njegovoj verenici, međutim, ne smeta. Ona je uključena u prodaju stanova i trudi se da što bolje odradi posao. Balša kritikuje, a Mia promoviše „Beograd na vodi“ - kaže izvor Kurira blizak ovom paru.Smeje se svojoj dragojPodsetimo, Balša za ovaj projekat nije štedeo kritike - rekao je da će „slomiti naše javne finansije“, „dodatno osiromašiti i poniziti građane“ i ustvrdio da je to „prevara veka“.Poslanik Demokratske stranke, međutim, kaže da nije tačno da njegova devojka prodaje stanove „Beograda na vodi“.- Tačno je jedino da se ja oštro protivim pljačkaškom projektu „Beograd na vodi“. Ostalo je sve potpuna neistina - ponovo je osuo paljbu Božović.Balša se takođe u martu ove godine smejao na ideju da se rezervišu i prodaju stanovi u „Beogradu na vodi“, iako njegova lepša polovina upravo to radi.Sa druge strane, „Novaston“ je u odgovoru na naša pitanja saopštio da ova firma nije angažovana ni u kom smislu u projektu „Beograd na vodi“, baš kao ni Mia Zečević.

Luksuz... Beograd na vodi. Foto: beograd.rs
Luksuz... Beograd na vodi. Foto: beograd.rs

Ludi kamenUSKORO I SVADBA?Balša i Mia su se, kako saznaje Kurir, nedavno verili. Njih dvoje su započeli vezu početkom prošle godine. Zečevićeva je ranije radila u tržnom centru „Ušće“ kao PR, a studirala je u inostranstvu, dok je Božović dugo u politici. On je iz klupa Skupštine Beograda prešao je u poslaničke klupe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja