Ljajić: Ne bacajte glasove!

Lider SDPS Rasim Ljajić na predizbornom skupu u Svrljigu

Ljajić: Ne bacajte glasove!

Politika -
Ljajić je rekao da su najvažniji zadaci da se uredi zemlja, koja treba da bude „država reda i rada“, kao i da se sačuvaju postojeća radna mesta i otvore nova

SVRLJIG - Tadić - ujedinitelj!Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić poručio je u Svrljigu da na narednim izborima treba izabrati one koji hoće da rade za opšte dobro, a ne za svoj ili samo stranački interes.

Ljajić je rekao da su najvažniji zadaci da se uredi zemlja, koja treba da bude „država reda i rada“, kao i da se sačuvaju postojeća radna mesta i otvore nova.

On je na predizbornom skupu SDP Srbije u Svrljigu poručio građanima da ne veruju onima koji obećavaju milijarde, jer kada bi to bila stvarnost, onda niko više ne bi morao da radi.

- Neki se u ovoj kampanji razbacuju milijardama kao klikerima, ali realnost je nešto drugo. Mora mnogo da se radi i da se bori za svaki dinar - naglasio je Ljajić.

Predsednik SDPS je, govoreći o predsedničkim izborima, rekao da se svakog dana pojavljuje neki novi kandidat i da kampanja počinje da liči na cirkus, kao i da se pojedinci kandiduju zbog publiciteta i novca. On je pozvao birače da daju glas lideru DS Borisu Tadiću, jer je on, kako je rekao, ujedinitelj, jer upravo „Srbiji takav predsednik treba“.

- Ne bacajte vaše glasove i ne dozvolimo da od ovih izbora pravimo cirkus - rekao je Ljajić i naglasio da veruje i u pobedu liste „Izbor za bolji život - Boris Tadić“ na parlamentarnim izborima.

(N. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja