AFERA SAVETNICA Kena (DS): Nisam ja otac deteta, za to pitajte Nikolića!

Član demokrata o misterioznoj Dušici Jevđenović

AFERA SAVETNICA Kena (DS): Nisam ja otac deteta, za to pitajte Nikolića!

Politika -
Pošto su ga optužili da je otac sina savetnici iz Vlade, Radoslav Milojičić iz DS poručio da je adresa za to pitanje predsednik Srbije

BEOGRAD - Na redakciju Kurira juče je stigao mejl u kome se navodi da je otac deteta Dušice Jevđenović, savetnice u Vladi, koja ovih dana trese državni vrh, predsednik opštine Smederevska Palanka i predsednik IO DS Radoslav Milojičić Kena. Ali je on to demantovao, te nas uputio na adresu Tomislava Nikolića, predsednika Srbije.- Poštovani, povodom sve češćih objava u vezi s Dušicom Jevđenović i dovođenja u pitanje očinstva njenog maloletnog deteta koje je dobila iz veze s političarem, ovim putem saopštavamo da je otac gorepomenutog deteta Radoslav Milojičić Kena, predsednik opštine Smederevska Palanka i predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke, radi stavljanja tačke na pomenutu priču - navedeno je u mejlu koji je prosleđen redakciji Kurira.Sve su to gluposti U mejlu koji je navodno potpisala PR služba Milojičića ostavljen je i njegov pravi broj mobilnog telefona, na koji ga navodno treba pozvati za dodatne informacije.Međutim, Milojičić se kune da on nije otac sina misteriozne savetnice iz Vlade.- Nemam vremena da se bavim nebitnim stvarima, prava adresa za odgovor na to pitanje je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. To je sve što imam da kažem - rekao je on, a na pitanje otkud to da se baš na njega zbog ove afere upire prstom, šaljivo je odgovorio:- Zato što sam najmlađi i najslađi političar.Kako saznajemo, Dušica Jevđenović pored mesta savetnika u Vladi zida i zgrade po Beogradu. Naime, političar s kojim ima sina ovlastio je mlađanu ljubu da podiže novac s njegovog računa. Ona to nije trošila na krpice, već je novac uložila u biznis i sa svojim ocem Dušanom Jevđenovićem ušla u izgradnju zgrada. Konkretno oni su bili investitori na jednoj zgradi na Vračaru.- Plan joj je da sazida ceo kompleks u Obrenovcu i to na placu koji su već kupili zahvaljujući tom političaru - kaže naš izvor.Jevđenovićeva juče, kao ni ranijih dana, nije odgovarala na pozive i poruke Kurira. Slađana Pantić, njen PR, poručila je kratko da će uskoro biti prilika da ona priča na tu temu, ali da zasad ne mogu da daju komentar.Toma joj sredio pasošPodsetimo, javnost je saznala za Jevđenovićevu nakon što je došla u sukob s policajcima koji su privodili njenog brata. Ona ih je tada poprskala suzavcem, a onda im je mahala svojim diplomatskim pasošem. Diplomatsku ispravu izdao joj je 2013. Ivan Mrkić, sadašnji savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Jevđenovićeva tvrdi da joj je upravo Nikolić lično sredio pomenutu ispravu, koja joj obezbeđuje imunitet u inostranstvu.

Skupi pokloniDOBILA DŽIP OD 100.000 EVRADušica Jevđenović je od famoznog političara na poklon dobila džip „mercedes“ GL klase, koji košta oko 100.000 evra.- Dušica je maksimalno zaštićena zbog uticajnog političara koji se trudi da joj ne fali dlaka s glave. Rodila mu je sina, a pošto je on oženjen i ima decu, ispunjava joj sve hirove. Kupio joj je džip „mercedes“ GL, obezbedio joj luksuzan život. Manekenka na posao u Vladu dolazi svojim džipom, koji parkira u blizini radnog mesta - rekao je tada izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track