SRS optužio SNS za napade na aktiviste

UPR:BEOGRAD-RADIKALI-KAMPANJA

SRS optužio SNS za napade na aktiviste

Politika -
Sinoć su kandidat SNS za odbornika na Čukarici, Aleksandar Okić, i član SNS Ozren Grahovac fizički napali naše članove o čemu je obaveštena policij, rekao je Šarović

BEOGRAD - Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović optužio je članove i funkcionere Srpske napredne Stranke za učestale napade na aktiviste radikala.

"Sinoć su kandidat SNS-a za odbornika na Čukarici, Aleksandar Okić, i član SNS-a Ozren Grahovac fizički napali naše članove o čemu je obaveštena policija", rako je Šarović.

On je na konferenciji za novinare prisutnima ponudio snimke na kojima su, prema njegovim rečima, snimljeni funkcioneri SNS-a kako uništavaju plakate na bilbordima radikala.

"Mi ne želimo da se fizički razračunavamo sa Vučićevim i Nikolićevim batinašima, na snimcima se sve vidi i to je sada posao policije", kazao je Šarović.

On je podsetio da je juče tužilaštvo naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv funkcionera SNS-a Dejana Vuisića za nasilničko ponašanje.

Vuisić, koji je, prema Šarovićevim rečima, na jednoj od izbornih listi SNS-a za odbornika, 12. aprila napao je aktiviste SRS-a koji su lepili plakate i, kako on tvrdi, metalnim šipkama im naneli fizičke povrede.

Šarović je dodao da su Vuisić i njegova grupa već napadali aktiviste SRS-a i drugih stranaka na lokalnim izborima u Aranđelovcu 2010. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track