SNS: Pajtiću, prestani da trošiš pare građana na luksuzne automobile
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

SNS: Pajtiću, prestani da trošiš pare građana na luksuzne automobile

Politika -
Dok Demokratska stranka oštro kritikuje mere štednje Vlade Srbije, Pokrajinska vlada, koju vodi Pajtić, kupuje nove službene automobile, navodi u saopštenju poslanik SNS u Skupštini Vojvodine Darko Bađok

ZRENJANIN - Srpska napredna stranka zatražila je danas od predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića da prestane da troši pare građana Vojvodine na luksuzne i skupocene automobile.

Dok Demokratska stranka oštro kritikuje mere štednje Vlade Srbije, Pokrajinska vlada, koju vodi Pajtić, kupuje nove službene automobile, navodi u saopštenju poslanik SNS u Skupštini Vojvodine Darko Bađok. On napominje da je za tri nova službena automobila iz budžeta Vojvodine plaćeno skoro 10 miliona dinara, odnosno više od 25 hiljada evra za svaki automobil.

"Najbolji dokazi bahatosti Bojana Pajtića i DS opisani su u uslovima koje je ponuđač morao da ispuni, a to su, između ostalog, kožna sedišta sa grejačima, upravljač i ručica obloženi kožom, minimum osam zvučnika i slično", ukazuje Bađok.

SNS od Pajtića zahteva da prestane da troši pare građana Vojvodine na luksuzne i skupocene automobile i "da se jednom u životu, kada se napokon odluči da dođe na svoje radno mesto, provoza do Pokrajinske vlade autobusom i pita građane da li pristaju da finansiraju njegova kožna sedišta sa grejačima", kaže Bađok.

"Verujemo da gotovo nikakva podrška građana neće biti veliko iznenađenje za Pajtića, što pokazuje i njegovo panično čerupanje budžeta AP Vojvodine pred sledeće izbore i zato SNS, u ime većine građana Vojvodine traži ostavku Bojana Pajtića i raspisivanje pokrajinskih izbora", zaključuje Bađok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track