POLITIČAR LJUBAVNICI KUPIO STAN OD 200.000: A za rođendan roleks od 35.000 evra!

AFERA SAVETNICA

POLITIČAR LJUBAVNICI KUPIO STAN OD 200.000: A za rođendan roleks od 35.000 evra!

Politika -
LUKSUZ: Dušici Jevđenović moćni političar s kojim ima sina kupio nekretninu od 100 kvadrata na Bežanijskoj kosi od oko 200.000 evra i opremio je...

BEOGRAD - Dušica Jevđenović (23), misteriozna savetnica u Vladi Srbije, dobila je od uticajnog političara kome je rodila sina Filipa (3) stan na Bežanijskoj kosi ukupne vrednosti oko 200.000 evra, saznaje Kurir!

Jevđenovićeva je od pomenutog moćnika dobila stan od oko 100 kvadrata za sebe i sina, a luksuzna nekretnina je potpuno opremljena najmodernijom tehnikom.Luks stan- Dušica je od političara s kojim ima dete dobila ogroman stan od oko 100 kvadrata na Bežanijskoj kosi. Ona je želela nekretninu u tom kraju, a uticajni funkcioner joj je ispunio želju. U tom stanu žive ona i sin, a on dolazi kod njih. Pored toga što im je kupio nekretninu, ovaj političar ju je i opremio, i to najskupljom tehnikom i skupim komadima nameštaja. Ukupna vrednost opremljene nekretnine je oko 200.000 evra. On ne žali novac kad je Jevđenovićeva u pitanju - kaže izvor našeg lista.Međutim, stan, kao i „Mercedesov“ džip od oko 100.000 evra, o čemu je Kurir već pisao, nije jedino što je ovaj političar kupio svojoj mlađanoj ljubavnici. Naime, kako tvrdi izvor našeg lista, on Jevđenovićevoj plaća skupocena putovanja, ali je i obasipa luksuznim nakitom. Tako je ova misteriozna savetnica za 23. rođendan od političara dobila, ni manje ni više, nego ručni sat „roleks“ čija je cena čak 35.000 evra!- Sat je izrađen od plemenitih metala, sa dragim kamenjem - dijamantima i brilijantima. Cena je „prava“ sitnica, kao omanji stan u prigradskom naselju - 35.000 evra! - kaže naš izvor i dodaje još jedan kuriozitet:Čuka s brilijantima- Taj „roleks“ je pravljen specijalno za Dušicu, u Moskvi. Kad ga je dobila kao rođendanski poklon, ostala je bez teksta. Pošto nije mogao da dođe na rođendansku proslavu, poslao joj je tortu koja je bila u obliku kovčega sa blagom, a iz koga su se prelivali zlatnici.Podsetimo, Kurir je ranije pisao da je Jevđenovićevu ovaj političar ovlastio da podiže novac s njegovog računa, pa je ona tako krenula u biznis: zajedno s ocem i bratom zida zgrade po Beogradu. Već su napravili jednu zgradu na Vračaru, a plan je da sazidaju ceo kompleks u Obrenovcu, gde su već kupili plac. Javnost je za Jevđenoviću saznala kada je napala policiju, pa se, da izbegne kaznu, pozvala na diplomatski pasoš. Ovu ispravu joj je izdao Ivan Mrkić, bivši šef diplomatije, a kako je rekla za naš list, sredio joj je lično Tomislav Nikolić, šef države.

Na sve misliPOPRAVIO JOJ „AUDI TT“Skupoceni automobil „audi TT“, koji joj je jednom prilikom poklonio, a koji je Jevđenovićeva pre dva meseca slupala, sačekao ju je u voznom stanju kad se vratila s letovanja. Naime, dok je ona bila u luksuznom letovalištu sa sinom, političar je brže-bolje dao auto na popravku da bi jarkocrveni kabriolet njegovu ljubavnicu sačekao u ispravnom stanju kad se vrati.

Za sve je imaDRMA VLADU, SAD BI I ESTRADU

Dušica Jevđenović, čija je mama tekstopisac, pored autobiografije na kojoj radi, a u kojoj će otkriti sve pikanterije veze sa uticajnim političarem, počela je da piše i pesme. Kako saznajemo, ona je već ugovorila saradnju s jednim poznatim pevačem narodne muzike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track