STRIPTIZ: Čeda skuplja poene preko ženinih grudi
Foto: Marina Lopiči

Lider LDP i supruga u mokrim majicama

STRIPTIZ: Čeda skuplja poene preko ženinih grudi

Politika -
Jovanović, koji se slikao na jahti, okačio je i seksi fotografije svoje žene Jelene Jovanović, koja je pozirala u kupaćem kostimu i mokroj majici, pokazavši tako bujno poprsje

BEOGRAD - Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović važi za jednog od najzgodnijih političara na domaćoj sceni, a svojih atributa je i sam svestan, pa je tako na svom profilu na društvenoj mreži Instagram postavio fotografije sebe u mokroj majici.Jovanović, koji se slikao na jahti, okačio je i seksi fotografije svoje žene Jelene Jovanović, koja je pozirala u kupaćem kostimu i mokroj majici, pokazavši tako bujno poprsje.

Jelena se pohvalila grudima ... Čeda pokazao svoje adute
Jelena se pohvalila grudima ... Čeda pokazao svoje adute

Na fotografijama se vidi i bračni par Jovanović kako se strastveno grli, što pokazuje da ljubav među njima, i nakon 11 godina braka i četvoro dece, još uvek cveta. Slike Čede mokrih grudi i nogu naišle su na oduševljenje svih njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Međutim, pošto su slike počele da kruže internetom, Jovanović ih je sklonio sa profila.Podsetimo, on se u više navrata slikao oskudno obučen, a video-snimak „ledenog izazova“, dugo je obarao sve rekorde gledanosti.(R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track