PONOSNA PORODICA GAŠIĆ: Za tri meseca podigli crkvu
Foto: Fonet

Gašićev sin se slikao ispred crkve koju grade

PONOSNA PORODICA GAŠIĆ: Za tri meseca podigli crkvu

Politika -
Ministar odbrane Branislav Gašić sagradio je sebi zadužbinu na brdu Bagdala iznad Kruševca

Fotografiju crkve je preko društvenih mreža objavio njegov sin Milan, koji je poznat i kao fudbaler kluba Napredak iz Kruševca.

Milan Gašić nije krio oduševljenje izgrađenom crkvom, koja je zapravo zadužbina porodice Gašić, te se uslikao ispred nje. O ponosu i sreći mladog Gašića govori i to što je iznad slike napisao "Prelepo".

- Završena je prva faza i grubi radovi na crkvi su okončani. Sada bi trebalo da se započne i druga faza u kojoj će se raditi na instalacijama, a crkva će biti oslikana tek u trećoj fazi rada - prenose mediji.

Na Bagdali je u aprilu položen kamen temeljac za izgradnju crkve Svetog Jovana Krstitelja, a ktitor je porodica ministra odbrane.

- Naša porodična slava je Sveti Jovan Krstitelj i ova crkva čiju izgradnju finansiramo posvećena je preteči, proroku i krstitelju Jovanu - izjavio je tada ministar Gašić. Gašići su tada porodično prisustvovali polaganju kamena temeljca buduće crkve.

Ministar odbrane je tom prilikom naveo da je privatnik već 27 godina, a da se privatnim biznisom bavi i njegov brat, te su novac imali i od ranije.

PRATITE KURIR NA VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track