PALMA ZA KURIR: Čovek iz vrha DS nas je ucenjivao, taj vam je gori od Gestapoa!

Lider JS otkriva spletke demokrata

PALMA ZA KURIR: Čovek iz vrha DS nas je ucenjivao, taj vam je gori od Gestapoa!

Politika -
Jedan od demokrata rekao je Dačiću da će proći ko Sanader ako s njima ne idemo u Vladu

BEOGRAD - Mečka zaigra pred svačijim vratima, pa će i pred njihovim! Ucenjivali su nas da s njima pravimo vladu 2012. godine, a jedan iz vrha DS, čije ime nikad neću da otkrijem, zapretio je Ivici Dačiću da će biti srpski Sanader.

Taj vam je gori od Gestapoa, otkriva lider JS Dragan Marković Palma za Kurir kako su izgledali famozni pregovori s tadašnjim DS koji je vodio Boris Tadić.A da je bilo navodnih ucena i pretnji snimcima na kojima su susreti vrha MUP s kriminalcima prvi je obelodanio Ivica Dačić. Rekao je i da mu je Palma svedok, a očigledno da će to zaista i postati, jer je presavio tabak protiv bivšeg partnera Tadića.

- Biću svedok, ispričaću sve ako treba. Stalno su nešto ucenjivali, pretili. Ta priča je za nas završena. To je čista nameštaljka. Zašto je Tadić zvao da se pravi vlada 2012. godine ako je to sve znao o Dačiću? U formalno-pravnom smislu, tada ti snimci nisu imali nikakvu težinu, jer Dačić nije ni prekršio zakon. A ti snimci su njima bili političko oružje da se ucenjuju ljudi. Jednom čoveku sam rekao da je on gestapovac. I on mi je rekao: „To mi je rekao i sin Ratka Mladića.“ To je visoki funkcioner čije ime neću reći. Iz DS je i to je čovek koji je ucenjivao Dačića - misteriozan je Palma.(S. Đ. - J. V.)

Svi imaju snimkeSVAĐA ZBOG BANANEPodsetimo, afera „Banana“ posvađala je sve žive na političkoj sceni, pa su se tako bivši partneri Dačić i Tadić međusobno „čašćavali“, ali i najavili tužbe. Dačić je najpre poručio Tadiću da mu je bolje da ćuti jer ima i nekih drugih snimaka na kojima se vidi ko je dolazio u njegovu rezidenciju u Užičku ulicu, te da su tajkuni Miroslav Mišković i Milan Beko pravili tadašnju vladu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track