BIVŠI OPERATIVAC SDB OTKRIVA: Cilj migrantske krize je da ojača EU za budući rat sa Rusijom
Foto: AP

Pakleni plan

BIVŠI OPERATIVAC SDB OTKRIVA: Cilj migrantske krize je da ojača EU za budući rat sa Rusijom

Politika -
Evropa je veoma lukava. Ona je uvek znala kako da 'iskoristi roblje iz Afrike i Azije. Međutim, ovde je Evropa samo izvršilac američkih interesa i ciljeva. A krajnji cilj je da se ojača populacija u Evropi, da bi jednostavno moglo da se parira jednoj velikoj Rusiji, kaže Božo Spasić

Da migrantska kriza može da se izrodi u veliki sukob u čijem centru bi se, po diktatu velikih sila, našle i Balkanske države, više nije samo puka teorija zavere. A kakav će biti krajnji cilj ove krize, otkriva bivši operativac Službe državne bezbednosti (SDB), Božo Spasić

"Apsolutno je sigurno da ova migrantska kriza, koja se odvija pred našim očima, nije od juče. To naseljavanje, delom Afrikanaca i delom Azijata, je nečiji projekat - pretpostavljam američki, čiji je osnovni cilj da smanjeni broj stanovništva Evrope poveća kroz njihovu asimilaciju, čime se olakšava stvaranje nekih budućih vojnih sila i snaga u Evropi, koje će imati za cilj napad ili sukobe sa Rusijom", tvrdi Sapsić.

On ističe da je dovoljno pogledati snimke i videti o kakvim je ljudima zapravo reč.

"Iz samih snimaka, koji su dostupni javnosti, može da se vidi da je tu pre svega reč o mladim ljudima, dobro fizički pripremljenim i sportski nastrojenim osobama, koje mogu da prepešače hiljade kilometara. Kao da ih je neko tamo selektovao i poslao Evropi, kojoj prvenstveno trebaju takvi ljudi kao jeftina radna snaga. No, oni će se vrlo brzo pretvoriti u vojnu silu, koju će Evropljani umeti da iskoriste".

Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

EU samo izvršilac američkih interesa i ciljeva"

Američka politika je veoma plitka. Od 11. septembra, oni su doneli odluku da više neće biti rata na njihovom tlu i zato su na sav rat prebacili na ona mesta koja su bila najranjivija – Avganistan, Irak, Siriju, Jemen, Somaliju, Nigeriju. Na taj način su zapravo uposlili taj deo sveta, ne računajući, naravno, da će u tom momentu jedan deo tog sveta na kraju planski doći u Evropu", napominje Spasić.

"Sada će Evropa morati da bude veoma lukava i okrene sav taj svet u svoju korist. Mi govorimo ovde o nekoliko stotina hiljada izbeglica, međutim pravi problem je nekoliko miliona izbeglica. Grčka, Srbija i Mađarska kontrolišu tek nekih 60 odsto izbeglica, dok drugi prolaze ilegalno, da ih niko ne vidi i da niko ne zna ništa o njima", ističe.

Spasić napominje da je Zapad "samo prividno" izgubio moć na Bliskom Istoku i da će ljude koje dolaze moći da kontrolišu veoma dobro.

"Evropa je veoma lukava. Ona je uvek znala kako da 'iskoristi roblje' iz Afrike i Azije. Međutim, ovde je Evropa samo izvršilac američkih interesa i ciljeva. A krajnji cilj je da se ojača populacija u Evropi, da bi jednostavno moglo da se parira jednoj velikoj Rusiji",

Rat će početi na Balkanu, a Milanović je običan sluga!

"Taj rat će početi na Balkanu, jer svi ratovi počinju na Balkanu. Samo naivno dete može da pomisli da su u okviru ove migrantske krize Hrvati samostalno doneli odluku o blokadi granica prema Srbiji. Naravno da nisu. Milanović jednostavno nije sposoban za to, već su mu to naredile njegove gazde sa Zapada. Tu odluku je doneo Zapad i to je dokaz koliko malo treba da se upali šibica na Balkanu", upozorava Spasić.

"Evropu briga koje će sporazume prekršiti kad je njena sudbina u pitanju, a Milanović je sam to priznao kad je rekao 'oni nama ne mogu ništa'. Evropa je ta koja ih je pripremila i rekla - samo vi to uradite. A to je samo još jedna naznaka da će neki budući sukob opet izbiti tu negde na granici između Srbije i Hrvatske".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track