Najnovije vesti

DENIS KULJIŠ: Milanović nije normalan, njegovo ponašanje je ludačko
Foto: Printscreen Youtube

Zabrana ulaska u Hrvatsku

DENIS KULJIŠ: Milanović nije normalan, njegovo ponašanje je ludačko

Politika
Ja nisam čuo da se nešto slično u Evropi ili u svetu dogodilo. Pa zbog toga Hrvatska može biti izbačena iz Ujedinjenih naroda! Mislim da premijer Milanović nije normalan, kao ni oni koji ga podržavaju u svemu tome – rekao je poznati hrvatski novinar

ZAGREB - Poznati hrvatski novinar Denis Kuljiš izjavio je jutros da je odluka o zabrani ulaska u zemlju državljana Srbije “suluda i da se to ne može opisati drugim riječima nego kao ludačko ponašanje”

 

Nakon što je noć hrvatski MUP zabranio ulazak u zemlju državljanima Srbije uz obrazloženje da se radi o “kvaru informacionog sistema”, jedan od najuticajnijih hrvatskih novinara i kolumnista zagrebačkog Jutarnjeg lista tvrdi da je to antievropska i suluda odluka.

 

 

 

– Zaista ne mogu da verujem, to je jedna antievropska i potpuno neracionalna i suluda odluka. To je stravična odluka koja bi mogla da značajno pogorša odnose između Srbije i Hrvatske. Ja nisam čuo da se nešto slično u Evropi ili u svetu dogodilo… Pa zbog toga Hrvatska može biti izbačena iz Ujedinjenih naroda! To je ludačko ponašanje za koje ja nemam reči. To je sada preraslo u jedno divljanje bez kontrole. Mislim da premijer Milanović nije normalan, kao ni oni koji ga podržavaju u svemu tome – rekao je Kuljiš za Banjaluka.net.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...