KURIR OTKRIVA ZARATILI ZBOG SRBIJE: Milanović i Pusićka više i ne govore!
Foto: Beta Hina 2015

Trese se Vlada u Zagrebu

KURIR OTKRIVA ZARATILI ZBOG SRBIJE: Milanović i Pusićka više i ne govore!

Politika -
Hrvatski premijer ne javlja se ni predsednici Kolindi, a od ministara jedino ga podržava prvi čovek policije Ranko Ostojić, koji svuda trčkara za njim, priča naš sagovornik

BEOGRAD - Premijer Zoran Milanović, zbog odluke da zatvori granicu sa Srbijom i blokira ulazak naše robe, suočava se sa velikim problemima i u sopstvenim redovima! Odnosi u Vladi Hrvatske su do te mere poremećeni da on i ministarka spoljnih poslova Vesna Pusić više da i ne komuniciraju, otkriva Kurir.

Naš izvor iz Zagreba tvrdi da je Milanovićev kabinet sada u najozbiljnijoj krizi od kada je on stupio na funkciju premijera.
- Svi mi ovde znamo da je on inicijator ovakvih odluka. Pokušali smo da ga urazumimo, govorili smo mu da će one ekonomski i politički najviše pogoditi upravo Hrvatsku, da će se pogoršati odnosi sa susedima, da će se to loše odraziti na našu spoljnu politiku i ugled u Briselu među članicama EU, ali on nije želeo ni pedalj da ustukne. Posebno mu se suprostavila šefica diplomatije Vesna Pusić koja je otvoreno rekla da se ne slaže sa onim što radi. A dokle je to daleko otišlo, govori i činjenica da njih dvoje više i ne komuniciraju. Iz dana u dan sve je usamljeniji u onome što je zakuvao, jedino ima otvorenu podršku ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića, koji svuda trči za njim - priča sagovornik Kurira.
On tvrdi da je Milanović prekinuo komunikaciju i sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović.
- U početku je odgovarao na njene pozive, iako su oni od ranije u lošim odosima. Međutim, kada ga sada pozove, on joj se više i ne javlja - dodaje naš izvor.
S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track