DAČIĆ: OVO JE PORAZ MILANOVIĆA Krah neodgovorne politike Vlade Hrvatske
Foto: TANJUG/ Zoran Žestić

Kraj blokade

DAČIĆ: OVO JE PORAZ MILANOVIĆA Krah neodgovorne politike Vlade Hrvatske

Politika -
Građane i privrednike u regionu ovakav ishod može samo da raduje, jer je načelo slobode kretanja ljudi, robe i kapitala od ključnog značaja za ekonomski razvoj i stabilnost, ocenio je Dačić

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je da ukidanje jednostrane i protivpravne odluke hrvatske vlade o blokadi granice sa Srbijom predstavlja veliki uspeh politike Vlade Srbije sa premijerom Aleksandrom Vučićem na čelu i veliki poraz neodgovorne politike Vlade Hrvatske i njenog premijera Zorana Milanovića.

Građane i privrednike u regionu ovakav ishod može samo da raduje, jer je načelo slobode kretanja ljudi, robe i kapitala od ključnog značaja za ekonomski razvoj i stabilnost, ocenio je Dačić. Prema njegovoj oceni, građane Srbije može da raduje činjenica da Srbija ima premijera i Vladu koji su sposobni i hrabri da donose najbolje moguće odluke za Srbiju i da u tome imaju podršku EU i drugih naših partnera.

To se po prvi put jasno videlo posle dugog niza godina i to najbolje potvrđuje da je Srbija na pravom i dobrom putu“, naveo je u izjavi Dačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja