BORKO STEFANOVIĆ: Vučić i vlada imaju podršku opozicije kada je reč o KiM
Foto: Nebojša Mandić

Pitanje oko koga nema dileme

BORKO STEFANOVIĆ: Vučić i vlada imaju podršku opozicije kada je reč o KiM

Politika -
Njega nije iznenadila izjava predsednika SANU Vladimira Kostića, koji je rekao da je u ovom trenutku jedina politička mudrost na koji način, sa elementima dostojanstva, napustiti Kosovo

BEOGRAD - Nekadašnji glavni pregovarač u tehničkom dijalogu Beograda i Prištine Borislav Stefanović rekao je danas da premijer Aleksandar Vučić i Vlada Srbije imaju podršku opozicije, kada je reč o Kosovu, evropskim integracijama i Briselskom sporazumu.

Njega, kazao je, nije iznenadila izjava predsednika SANU Vladimira Kostića, koji je rekao da je u ovom trenutku jedina politička mudrost na koji način, sa elementima dostojanstva, napustiti Kosovo.

Stefanović je, naime, na konferenciji o dijalogu Beograda i Prištine rekao da je Kostić kazao nešto "što vlada radi, ali da su bez obzira na to njegovom izjavom svi bili iznenađeni". „

"Ja nisam bio iznenađen, jer to je ono što vlada čini. Protiv sam Vučića i vlade, ali kada je reč o Kosovu i evropskim integracijama, Briselskom sporazumu, valda ima podršku opozicije", poručio je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track