VUČIĆ O MALOM: Besmisleno je da čovek ima 24 stana na jednom mestu, toliko, da nemam reči
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Regularno prijavio jedan stan

VUČIĆ O MALOM: Besmisleno je da čovek ima 24 stana na jednom mestu, toliko, da nemam reči

Politika -
Niti je kupio stan od kad je bio moj savetnik, niti je trgovao stanovima, rekao je premijer novinarima u Ljuboviji, dodajući da ne bi mogao da bude gradonačelnik ako je tačno da ima 24 stana

LJUBOVIJA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije kupio ni jedan stan od kada je postao njegov savetnik, a da oni koji ga napadaju očigledno nisu shvatili šta znače konsultantske usluge.

Niti je kupio stan od kad je bio moj savetnik, niti je trgovao stanovima, rekao je premijer novinarima u Ljuboviji, dodajući da ne bi mogao da bude gradonačelnik ako je tačno da ima 24 stana.

"Pošto mislim da je to besmislica i notorna laž, jer neko ne razume šta je biznis i šta su konsultantske usluge, a on je regularalno prijavio taj jedan stan Agenciji za borbu protiv korupcije jer se bavio biznisom i bio veoma uspešan pre toga", rekao je Vučić zbog čega, kaže, očekuje od nekih drugih izvinjenje.

"Ili on ne može da bude gradonačelnik ili su oni lagali. Ja mislim da je bilo ovo drugo. Ili da se bolje izrazim, nisu dobro razumeli šta znače konsultanstke usluge. Besmisleno je da čovek ima 24 stana na jednom mestu, toliko, da nemam reči", poručio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja