Aleksandar Rodić: Neću dozvoliti da me sitni prevaranti uvuku u političko blato!
Foto: Marina Lopičić

Aleksandar Rodić: Neću dozvoliti da me sitni prevaranti uvuku u političko blato!

Politika -
Pre svega želim da poručim srpskim političarima i njihovim slugama, javno, da i narod čuje, da nemam nameru da se bavim politikom

BEOGRAD - Povodom lažnih navoda u medijima da planira da sruši Vučića i bude novi premijer Srbije, Aleksandar Rodić reagovao je sledećom izjavom.

Bez namere da polemišem s pojedinim plaćenicima koji gaze po srpskom narodu i lažno se predstavljaju, podmeću i plasiraju laži, pre svega želim da poručim srpskim političarima i njihovim slugama, javno, da i narod čuje, da nemam nameru da se bavim politikom i da se zbog toga ne plašite.

Neću dozvoliti da me sitni prevaranti uvuku u političko blato. Mene treba da se plašite samo ako ste zloupotrebili poverenje koje su vam građani Srbije dali pa ste učestvovali u korupciji i pljački, jer će Kurir kad-tad to razotkriti i obznaniti narodu. Uveren sam da se najbolje radi za Srbiju kad se razvija medijska kuća koja beskompromisno objavljuje istinu o svima.

To je najveći doprinos opštem dobru i to je ono što radim godinama vodeći najuspešniju srpsku regionalnu medijsku kompaniju. Tako će biti i ubuduće, uvek ćemo biti na strani naroda.

Aleksandar Rodić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja