U SRS se vratilo čak 12.000 naprednjaka!

Članovi SNS napuštaju Nikolića

U SRS se vratilo čak 12.000 naprednjaka!

Politika -
Nezadovoljni smo politikom SNS. To je tajkunska stranka koja gleda lični interes, kaže Nenad Dimić, bivši predsednik opštinskog odbora SNS u Batočini

BATOČINA - Neće s Nikolićem i Vučićem.Tokom poslednjih šest meseci 11.678 razočaranih članova Srpske napredne stranke vratilo se u Srpsku radikalnu stranku.

Najsvežiji primer masovnog povratka među srpske radikale odnosi se na Batočinu, gde je juče oko osamdeset članova SNS istupilo iz ove partije i vratilo se u Srpsku radikalnu stranku. Na ovaj potez su se odlučili jer su, kako tvrde, tajkuni formirali Nikolićevu i Vučićevu partiju, pa oni sada zastupaju njihove interese, a ne interese države i naroda.

Bivši predsednik opštinskog odbora SNS u Batočini Nenad Dimić objasnio je da više neće da bude deo velike prevare koja se zove SNS.

- Nezadovoljni smo politikom SNS. Smatramo da je to tajkunska stranka koja samo gleda lični interes. Vratili smo se u SRS sa ciljem da pomognemo srpskom narodu, građanima Batočine, da im bude bolje, i da ostanemo dosledni principima za koje smo se nekad, kad smo bili u SRS, zalagali - rekao je Dimić.

Predsednik šumadijskog okružnog odbora SRS Nataša Jovanović rekla je da časni ljudi svoje mesto mogu da pronađu jedino u SRS, i da su za njih vrata ove stranke otvorena.

- Ovo je vaša kuća i vas je iz haške tamnice pozvao naš predsednik dr Vojislav Šešelj da se vratite u svoj SRS, da zbijemo redove, da pobedimo sve koji uništavaju Srbiju - rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track