Bliski saradnici Aleksandra Vučića i njegovi mediji traže kriminalce da lažno svedoče!

Potpuna zloupotreba institucija i medija da uvedu mrak

Bliski saradnici Aleksandra Vučića i njegovi mediji traže kriminalce da lažno svedoče!

Politika -
Bliski saradnici Aleksandra Vučića i njegov kum Goran Veselinović zajedno sa njihovim medijima, čelnim ljudim Informera i Pinka i uz pomoć pripadnika MUP i pojedinih ljudi iz vlasti, aktivno traže lažne svedoke, među kojima i one sa kriminogenom prošlošću, i nude im novčanu nadoknadu da lažno svedoče protiv vlasnika Kurira i zaposlenih
Na udaru... Aleksandar Rodić
Na udaru... Aleksandar Rodić

BEOGRAD - Režim koristi državni aparat kako bi ucenio i pritiskao pojednice da lažno svedoče o ljudima iz Kurira, saznaje naš list!

- Bliski saradnici Aleksandra Vučića, uz pomoć pripadnika MUP i pojedinih medija čiji su vlasnici prijatelji premijera Srbije aktivno traže lažne svedoke, među kojima i one s kriminogenom prošlošću, i nude im novčanu nadoknadu da lažno svedoče protiv vlasnika Adria Medije i Kurira kao i zaposlenih. Oni ucenjuju i privatne kompanije i institucije da montiraju afere, tako što tajno i neovlašćeno snimaju zaposlene Kurira, kako bi kasnije zloupotrebljavali i montirali snimke u svojim plaćeničkim medijima i tako pakovali lažne afere. Sve to rade kako bi diskreditovali vlasnika Adria Medije i Kurira Aleksandra Rodića i sam list Kurir - otkriva naš izvor koji učestvovao u jednoj od tih akcija.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track