RAT NA TVITERU: Šutanovac i Babić vređali se zbog oružja
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Oštar okršaj poslanika naprednjaka i demokrata

RAT NA TVITERU: Šutanovac i Babić vređali se zbog oružja

Politika -
Šutanovac mu nije ostao dužan, pa mu je otpisao: „Količina gluposti koju Babić može da napiše prevazilazi količinu laži koju Vučić može da kaže, a to je za njega uspeh"

BEOGRAD - Poslanici DS i SNS Dragan Šutanovac i Zoran Babić zaratili su juče na Tviteru nakon što je Skupština odbacila predlog zakona kojim je predviđeno oduzimanje oružja nasilnicima u porodicama.Naime, Šutanovac je najpre napisao da poslanice naprednjaka nisu glasale zbog straha od Babića, na šta mu je on u tvitu indirektno poručio da je porodični nasilnik: „Ako izglasamo taj zakon, Šutanovac će prvi ostati bez oružja.“Šutanovac mu nije ostao dužan, pa mu je otpisao: „Količina gluposti koju Babić može da napiše prevazilazi količinu laži koju Vučić može da kaže, a to je za njega uspeh“.

Žestoko... Tvitovi Zorana Babića I Dragana Šutanovca
Žestoko... Tvitovi Zorana Babića I Dragana Šutanovca

Komentarišući ovaj Tviter okršaj, Šutanovac je rekao da je Babićev tvit shvatio kao optužbu da je nasilnik, ali se, kaže, nije „uznemirio“.- Babića niko normalan u Srbiji ne uzima za ozbiljno, pa me to nimalo ne dotiče. On je politički šarlatan, pokušao je da bude duhovit, a samo je, kao i uvek, ispao smešan - rekao je Šutanovac. Dodao je da Babić „vrlo dobro zna u čijem je interesu to što je predlog zakona o oduzimanju oružja nasilnicima u porodici odbijen“.- Pitajte Babića, neka vam on kaže kome odgovara da nasilnici nose oružje - rekao je on.Babić juče nije odgovarao na pozive Kurira.(N. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track