LDP: Tanjug izvrnuo značenje intervjua Čedomira Jovanovića
Foto: Nebojša Mandić

Saopštenje

LDP: Tanjug izvrnuo značenje intervjua Čedomira Jovanovića

Politika -
Liberalno demokratska partija saopštila je u nedelju da je agencija Tanjug izvrnula značenje intervjua koji je Čedomir Jovanović dao za jedan beogradski list.

Stranka navodi da je Tanjug u poslednje dve decenije ispisao "najsramnije stranice srpskog novinarstva".

LDP je optužio agenciju Tanjug da je ispisala najsramnije stranice srpskog novinarstva "podržavajući režime i politke koji su uništavali Srbiju, ignorisanjem elementarnih pravila novinarske profesije".

"Današnji tekst u kojem je ova agencija izvrnula značenje intervjua Čedomira Jovanovića, način na koji su navodi iz teksta izvađeni iz konteksta i oprema teksta koja onom što je rečeno u intervjuu daje suprotno značenje, predstavljaju prepoznatljiv rukopis ove nelegalne i nepostojeće agencije", navodi se u saopštenju LDP.

U saopštenju se dodaje da "diskutovati sa Tanjugom nema smisla i danas nekom objašnjavati šta i zašto radi agencija čije postojanje je protivzakonito i već više od deceniju funkcioniše isključivo kroz služenje interesima onih od čije milosti zavisi onako kako danas zavisi od Vučićeve dobre volje".

Tanjug je, između ostalog, preneo da je lider LDP za beogradski list rekao da se ne može osporiti da je Aleksandar Vučić uradio dosta dobrih stvari za Srbiji, ali da je njegovo (Jovanovićevo) da ga pobedi na izborima.

(N1info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track