VIDEO I FOTO VULINOVA GENIJALKA BEŽALA OD KURIRA: Gorjana prelazi na crveno da se opet ne izblamira
Foto: Nebojša Mandić, A

NE FERMA ZEBRU: Vulinova pulenka pravi prekršaje

VIDEO I FOTO VULINOVA GENIJALKA BEŽALA OD KURIRA: Gorjana prelazi na crveno da se opet ne izblamira

Politika -
UHVATILA MAGLU: Izbegavajući pitanja naših novinara, poslanica Pokreta socijalista koju je „proslavio“ snimak iz Skupštine za svega pet minuta dvaput prekršaila saobraćajne propise

BEOGRAD - Poslanica Pokreta socijalista Gorjana Marinković, poznata po urnebesnom snimku koji je zapalio internet, pobegla je glavom bez obzira od novinara Kurira koji su je pitali da objasni razliku između tabloida i dnevnog lista, a tom prilikom je napravila dva saobraćajna prekršaja. Naime, ova pulenka Aleksandra Vulina, koja je novinarima nemušto pokušala da propiše šta da rade, za svega pet minuta je prešla ulicu van pešačkog, a potom i na crveno svetlo na semaforu!

Na konstataciju našeg novinara da nema potrebe da beži već samo da nam objasni, još jednom dobacila: „Sami ste već sve rekli!“ Potom je krenula ka ulici, ali ju je prešla van pešačkog prelaza, iako je on bio svega desetak metara dalje, čime je napravila očigledan saobraćajni prekršaj. Pet minuta kasnije Marinkovićeva je napravila još jedan prekršaj, kad se sa stranačkim kolegom vraćala preko ulice, i to tako što je prešla preko pešačkog, ali na crveno svetlo!

Bizaran fotoSMEJALA SE NA SLOBINOM GROBUDruštvenim mrežama juče je kružila fotografija Gorjane Marinković na kojoj ona s osmehom pozira pored groba Slobodana Miloševića u Požarevcu. Ovaj bizaran potez takođe je izazvao lavinu komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track