TADIĆ OPLEO PO VLASTI: IzmislilI državni udar da dignu rejting naprednjaka
Foto: Marina Lopičić

Predsednik SDS otkriva ko stoji iza širenja panike

TADIĆ OPLEO PO VLASTI: IzmislilI državni udar da dignu rejting naprednjaka

Politika -
Igranje idejom državnog udara uoči Ministarske konferencije OEBS nije podiglo međunarodni ugled naše zemlje, već ga je srozalo - rekao je predsednik SDS

BEOGRAD - Boris Tadić, predsednik SDS, tvrdi da je famozni državni udar smislila vladajuća struktura zarad rejtinga.- Onaj ko je bio scenarista za ovaj „državni udar“ nije dovoljno promišljao jer ni Vučiću nije doneo ništa dobro. Ali ideja o državnom udaru koja je trebalo da učvrsti biračko telo vladajuće koalicije raskrinkana je i zbog toga je Vučić morao da kaže da nema državnog udara. Dramska sekcija je radila punom parom, ali Vlada nije radila svoj posao - rekao je on za Novi magazin.Tadić je naveo da je sve to bila igrarija i to u lošem trenutku.- Igranje idejom državnog udara uoči Ministarske konferencije OEBS nije podiglo međunarodni ugled naše zemlje, već ga je srozalo - rekao je Tadić.Podsetimo, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući na TV Pink širio je paniku da se sprema famozni državni udar, te preklinjao premijera Vučića da ne ide Kinu.(S. Đ.)

Dragomir AnđelkovićBAR SE VIŠE NE PRIČA O UDARUAnalitičar Dragomir Anđelković smatra da je dobro što su se stvari primirile.- Dobro je što se više ne priča ni o kakvim udarima i stresnim situacijama za državu. Potrebno je da imamo smirenu atmosferu i da se bavimo ekonomijom. A Tadić je poslednji koji može da govori o uređenosti sistema jer je u doba njegove vladavine bilo još više problema i afera - zaključio je Anđelković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track