SAŠA MIRKOVIĆ: Voleo bih da zaječarski parlament vodi žena
Foto: Zorana Jevtić

Predlog bivšeg gradonačelnika

SAŠA MIRKOVIĆ: Voleo bih da zaječarski parlament vodi žena

Politika -
ZAJEČAR - Povodom predstojeće sednice Skupštine grada Zaječara, zakazane za 17. decembar, aktuelni predsednik zaječarskog parlamenta, Saša Mirković, predložio je da ga na toj funkciji zameni žena.

“Mislim da posle dvojice predsednika zaječarskog parlamenta treba dati priliku nekoj ženi. Ivan Joković je predsedavao pre mene, a siguran sam da, poštujući rodnu ravnopravnost, nijedan od muških kandidata mi neće zameriti na ovom što kažem. Žene su taktičnije, preciznije, nadasve, predanije i posvećenije onom što rade od bilo kog muškarca", naveo je Mirković.

Gradonačelnik Zaječara je predložio da ga na čelu Skupštine grada zameni žena, bez obzira iz koje se političke opcije izabere, bilo da je to SNS, SPS ili Jaka Srbija

"To isto mislim i što se gradonačelnika tiče. Nakon sledećih izbora ceo grad treba da vodi žena. Takođe sam siguran da će žena imati i bolji odnos sa gradonačelnikom Ognjenovićem, jer je to nekako i prirodnije", istakao je Mirković i dodao da će Jaka Srbija imati ženskog kandidata za gradonačelnika.

(Moja TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja