BABIĆ O POZIVU ZA PRIJEM U KINOTECI: Zoran Živković čekao goluba pismonošu, a nije otvorio prozor
Foto: Fonet, Fonet Nenad Djordjevic

Proslava povodom otvaranja poglavlja

BABIĆ O POZIVU ZA PRIJEM U KINOTECI: Zoran Živković čekao goluba pismonošu, a nije otvorio prozor

Politika -
BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je danas da na državni prijem povodom otvaranja pregovaračkih poglavlja sa EU niko nije pozivan niti su slate pozivnice.

"Koliko znam za proslavu u kinoteci niko nije ni pozivan, pa tako nije ni mogao ni da dobije poziv", rekao je Babić nakon primedbi da na prijem nisu pozvani poslanici, pa ni šefovi poslaničkih grupa, ali ni bivši predsednici države i vlade koji su takođe zaslužni za evropski put Srbije.

On je, iako ga niko od novinara nije ni pitao za poslanika Nove stranke Zorana Živkovića, rekao da ne bi želeo da to što je "san svih 250 poslanika i svih građana Srbije pretvori u košmar, zato što Zoran Živković nije bio pozvan".

"Vidim da je Zoran Živković čekao goluba pismonošu. Ubuduće će morati da otvori prozor da bi golub pismnonoša mogao da uđe u njegovu kancelariju", rekao je Babić.

Jučerašnjem prijemu u zgradi Jugoslovenske kinoteke povodom otvaranja prvih poglavlja u pregovorima Srbije sa EU prisustvovali su najviši državni zvaničnici i predstavnici diplomatskog kora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track