MIHAJLOVIĆ O MIRKOVIĆU: Jako dobro smo sarađivali, a on je sam odlučio da napusti SNS

Obraćanje ministarke na Fejsbuku

MIHAJLOVIĆ O MIRKOVIĆU: Jako dobro smo sarađivali, a on je sam odlučio da napusti SNS

Politika -
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je dobro sarađivala sa Sašom Mirkovićem, kao i da je on sam odlučio da napusti SNS.

"Danas su me novinari pitali da prokomentarišem pismo Saše Mirkovića. On je čovek sa kojim sam jako dobro sarađivala, a sve u korist građana Zaječara. Ali on je sam odlučio da napusti stranku u kojoj sam potpredsednica i koju vodi premijer Aleksandar Vučić", napisala je Mihajlović na svom Fejsbuk profilu.

Ona je navela da Mirković sada zastupa potpuno drugačiju politiku od one koju su zajedno vodili dok je do pre nekoliko dana bio član Glavnog odbora SNS i deo poslaničkog kluba te stranke.

"Moja SNS je ostala ista, moj predsednik Aleksandar Vučić vodi istu politiku, imamo iste ciljeve, jedino se promenio Saša Mirković, kome želim svu sreću u novoj političkoj ulozi, a građani Srbije će na izborima svojim glasovima pokazati ko koliko zaista vredi na našoj političkoj sceni", napisala je Mihajlović.

Данас су ме новинари питали да прокоментаришем писмо Саше Мирковића. Мирковић је човек са којим сам јако добро сарађивал...

Posted by Зорана Михајловић on Friday, 18 December 2015

Poslanik Saša Mirković je 26. novembra napustio poslanički klub SNS.

Lider "Jake Srbije" je 12. decembra predao Skupštini Zaječara ostavku na mesto predsednika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track