VIDEO EKSKLUZIVA KOJOJ SE SVI SMEJU Vučićević mahao papirima Insajdera i upoređivao se sa Asanžom!
Foto: Youtube Printscreen

Pogledajte koliko ovaj čovek nema blama

VIDEO EKSKLUZIVA KOJOJ SE SVI SMEJU Vučićević mahao papirima Insajdera i upoređivao se sa Asanžom!

Politika -
BEOGRAD - Uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću izgleda da nije bilo dosta posle izmišljenog državnog udara. Ponovo se grdno obrukao mašući navodnom svetskom i dosad neviđenom ekskluzivom u stilu Vikiliksa dok se nije ispostavilo da je reč o "dokumentu" još iz 2007. godine koji je prvi objavio Insajder Brankice Stanković.

Naime, Vučićević je na sva zvona u četvrtak ujutru na televiziji Pink mahao nekakvim papirom koji navodno predstavlja interni dokument američke ambasade u Beogradu iz kojeg se navodno vidi kako tajkun Miroslav Mišković pokušava da uređuje državu Srbiju preko političara koje direktno plaća a među kojima se pominju Mlađan Dinkić, Božidar Đelić, Slobodan Milosavljević, Vojislav Koštunica... - sve u svemu ljudi koji već godinama nisu na političkoj sceni Srbije!

Da čitava stvar bude još smešnija, Vučićević je na pitanje voditelja odakle mu "dokument" rekao od izvora dodajući da "svi dobri novinari u svetu imaju izvore".

- Da li neko pita Asanža odakle mu dokumenta iz Vikiliksa - samouvereno je rekao Vučićević upoređujući svoje senzacionalno otkriće iz 2007. sa dokumentima Vikiliksa, a sebe sa Džulijanom Asanžom?!

Zvuči za nevericu, ali ako ne verujete, pogledajte video i uverite se sami

Podsetimo, tekst Informera, u kome je naveo da Miroslav Mišković (tajkun koji je godinama plaćao Vučićevića) kontroliše Srbiju i nudi svoje usluge kako bi promenio srpsku političku scenu, gotovo od reči do reči objavio je "Insajder" Brankice Stanković još 2007. godine! Vučićević i Informer inače navode da je reč o "svetskoj ekskluzivi" i priči koja će "zatresti Srbiju"...

Naime, 2007. B92 je u celosti objavio sporni dokument Ambasade SAD, koji je Liberalno-demokratska partija predala tužilaštvu kao jedan od dokaza u tužbi protiv prvog čoveka Delta holdinga Miroslava Miškovića. Postojanje ovakvog dokumenta je demantovala Ambasada SAD.

O ovoj prevari, odnosno sramoti, na Tviteru je pisao i novinar Jugoslav Ćosić!

Ovim povodom oglasila se i autorka emisije Brankica Stanković.

- Tako je Miškovic 2007. godine povukao reklame sa B92, a list Press baš u to vreme kada je urednik bio DJV objavljuje laži o nama. Slučajnost - napisala je Brankica Stanković.Vučićević je u to vreme bio urednik lista Press, koji je držao Miroslav Mišković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track