Najnovije vesti

BOJAN PAJTIĆ: Tužim svakog ko mi kaže da sam lopov
Foto: Beta Dragan Gojic

Tužio i Babića

BOJAN PAJTIĆ: Tužim svakog ko mi kaže da sam lopov

Politika
16:34h
Nikada nisam ni krivično ni prekršajno gonjen, pa sam zato tužio sve koji me nazivaju lopovom, čitavu plejadu naprednjaka i častiću kada budem dobio prvu presudu, kazao je Pajtić na tribini pod nazivom Novi dnevni red za Srbiju

LESKOVAC, 25. decembra 2015. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je večeras u Leskovcu da je tužio svakoga ko ga je proteklih meseci nazvao lopovom i naveo da su to uglavnom pripadnici vladajuće Srpske napredne stranke.

"Nikada nisam ni krivično ni prekršajno gonjen, pa sam zato tužio sve koji me nazivaju lopovom, čitavu plejadu naprednjaka i častiću kada budem dobio prvu presudu", kazao je Pajtić na tribini pod nazivom "Novi dnevni red za Srbiju". Pajtić, koji je i predsednik vojvodjanske vlade, naveo je da je za uvredu tužio šefa poslaničke grupe SNS Zorana Babića i još nekoliko poslanika, kao i dnevni list "Informer".

"Tužio sam i tužiću svakoga ko se usudi da spomene mene u kontekstu bilo kog krivičnog dela krađe ili bilo čega sličnog. To je besramno primitvno, neprihavtljivo i svi će da idu na sud", istakao je Pajtić.

Govoreći o radu Vlade Srbije, on je rekao da smenjivanje ministra odbrane Bratislava Gašića neće rešiti problem u zemlji. "Nije problem u njemu, problem je u (premijeru Aleksandru) Vučiću zato što je Gašić sistem. Gašića imate i u Leskovcu, u Kragujevcu i Novom Sadu. Svi su oni Gašići i dok god je Aleksandar Vučić na vlasti, Gašići će vladati zemljom, nezavisno da li su ministri odbrane ili nisu", istakao je Pajtić.

On je ocenio da DS svojim novim programom "objavljuje rat siromaštvu i strahu". Program, kazao je, insistira na ravnom razvoju svih krajeva Srbije, a prvi koraci bili bi da se zadrže mladi ljudi i da se dočeka dostojanstvena starost. Na tribini su govorili i narodni poslanik DS-a doktor Dušan Milisavljević, koji je predstavio zdravstveni program, i potpresednik Gradskog odbora stranke u Leskovcu Saša Stojanović Čarli, koji je podvukao da se DS zalaže za nove investicije i radna mesta i za decentralizaciju.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...