AKCIJA LDP U SREMSKOJ MITROVICI: Aktivisti delili građanima Manifest pristojne Vojvodine
Foto: Nebojša Mandić

Budućnost pokrajine

AKCIJA LDP U SREMSKOJ MITROVICI: Aktivisti delili građanima Manifest pristojne Vojvodine

Politika -
Liberalno-demokratska partija (LDP) u Sremskoj Mitrovici izradila je "Manifest pristojne Vojvodine", koji je u obliku malih letaka delila građanima.

"Pristojna Vojvodina uvek ima dovoljno za sebe, a kad zatreba i za druge. Pristojna Vojvodina kući kuću, štedi, ostavlja za crne dane i ne želi gospodara. Pristojna Vojvodina poštuje državu, zakone i red. Pristojna Vojvodina radi, gradi, stvara. Pristojna Vojvodina ore, seje, kopa i žanje. Pristojna Vojvodina ima okrečene škole i ambulante, čiste ulice, uređena groblja", navodi se u tom manifestu.

"Pristojna Vojvodina čuva biblioteke i pozorišta, akademije i galerije, manastire i katedrale. Pristojna Vojvodina razume 'dobar dan' i na srpskom, mađarskom, romskom, makedonskom, hrvatskom, slovačkom... Pristojna Vojvodina voli svoj identitet i tradiciju. Pristojna Vojvodina hoće osmeh na licu svojih građana i ne pita za cenu", navodi se u Manifestu.

Autor Manifesta je član Predsedništva Pokrajinskog odbora LDP i menadžer Opštinskog odbora LDP Sremska Mitrovica Dragan Civrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track