DAČIĆ SA HARISOM SLAVIO 50. ROĐENDAN: Duet sa Džinovićem!
Foto: Fonet Božidar Petrović, Zorana Jevtić

Najluća noć

DAČIĆ SA HARISOM SLAVIO 50. ROĐENDAN: Duet sa Džinovićem!

Politika -
Lider SPS pet decenija života obeležio proslavom s prijateljima, a među zvanicama bili Dragan Bjelogrlić i Predrag Danilović

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije i lider SPS Ivica Dačić proslavio je prvog januara, u noći između petka i subote, jubilarni 50. rođendan u društvu najbližih prijatelja i partijskih kolega. Slavlje na kojem je bilo tridesetak gostiju, među kojima i poznati glumac Dragan Bjelogrlić, Predrag Danilović i pevač Haris Džinović, upriličeno je u restoranu „Novak“, na obali Dunava u Beogradu.

Predrag Danilović
Predrag Danilović

Uredno podšišan i elegantno obučen u odelo s kravatom, Dačić je stigao nešto malo pre početka slavlja, koje je bilo zakazano za osam uveče. Potpredsednik SPS Branko Ružić došao je pola sata kasnije, a odmah zatim i partijska koleginica Dijana Vukomanović. Nešto kasnije stigli su Bjelogrlić i Džinović.

Branko Ružić
Branko Ružić

Predrag Marković sa suprugom
Predrag Marković sa suprugom

Dačić je goste dočekivao na prvom spratu, ispred restorana, te je kao pravi domaćin svakom stolu ponaosob posvetio pažnju. Ipak, u ovu godinu ušao je nešto mirnije, bez prevelikog slavlja, ali mu mikrofon nije promakao. Tako je zapevao s proslavljenim pevačem, malo pre nego što će Džinović krenuti na binu ispred Skupštine za reprizu Nove godine.- Pevao je pesme koje inače voli, „Miljacku“, ali ovog puta je zapevao i na ruskom. Muški su uglavnom sedeli, bila je to proslava zatvorenog tipa. Nije bilo nekog preteranog slavlja, niti smo lumpovali do zore. Simbolično, uz švedski sto i grupu Skalaobeležili smo rođendan predsednika stranke - ispričao je jedan od gostiju.

Dragan Bjelogrlić sa suprugom
Dragan Bjelogrlić sa suprugom

Bjelogrlić se ovom prilikom nije revanširao Dačiću za „Miljacku“, koju mu je lider SPS otpevao za njegovo pedeseti rođendan u kafani. Ženski deo ekipe bio je veseliji, te su dame bile te koje su igrale i poručivale veselije pesme. Slavlje je završeno nešto posle jedan ujutru.

Vanja Vukić
Vanja Vukić

Interesantno je to što niko od koalicionih kolega iz SNS nije bio pozvan na rođendan.Podsetimo, Dačić je kao premijer svoj 48. rođendan slavio u „Srpskoj kafani“, dok je prošle godine prvog januara ostao kući s porodicom.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track